Hardware

Bij ons kunt u terecht voor al uw hardware benodigdheden, computers, laptops, telefoons, tablets.
Wij kunnen u van al uw ICT gemakken voorzien.

Computers
Wij verkopen complete computer systemen, onderdelen waarmee u uw computer kunt uitbreiden, vervangende onderdelen en een ruim assortiment aan rand apparatuur en accessoires. 
Daarnaast repareren wij ook computers.

Laptops
Naast laptops zelf verkopen wij ook onderdelen voor uw laptop en accessoires, deze onderdelen kunnen wij voor u inbouwen of u kunt ervoor kiezen om ze zelf in te bouwen,+ ook als uw laptop kapot is kunnen we deze voor u repareren.

Telefoons
Voor telefoons bent u bij ons aan het juiste adres, wij verkopen niet alleen abonnementen, maar ook gewone telefoons, ook hebben we een groot aanbod aan telefoon accessoires. 

Tablets
Ook tablets is een onderdeel van onze producten, we verkopen daarnaast ook talloze accessoires voor tablets.

Netwerk
Wij leveren ook netwerk apparatuur, voor als u zelf een netwerk wilt bouwen of als er mischien een kabel kapot is.
Bij ons terecht kunt u terecht, wij verkopen routers, kabels, wi-fi ontvangers etc. Alles wat u nodig heeft voor uw netwerk.

Componenten
Als er een onderdeel van uw computer of telefoon kapot is of u wilt iets upgraden, dan bent u bij ons aan het goede adres, wij kunnen u van een nieuw component te voorzien, u kunt deze zelf inbouwen of wij kunnen dat voor u doen. 

Randapparatuur
Naast computers en laptops verkopen we ook accessoires en randapparatuur voor uw computer, hieronder vallen essentiële apparatuur zoals toetsenboord, muis en beeldscherm. 
Maar ook de optionele dingen zoals een webcam, microfoon of externe harde schijf.

Op zoek naar een product wat er niet tussen staat?
Bel of mail gerust even, dan kijken wij voor u na of het product geleverd wordt.